Ski Sport Finland ja Feelback Group aloittivat tutkimusyhteistyön

Ski Sport Finland haluaa olla Suomen ammattimaisin urheiluorganisaatio ja tuoda vaikuttavuutta kumppaneilleen. Tätä tavoitetta tukemaan Ski Sport Finland ja Feelback Group solmivat kumppanisopimuksen tutkimusyhteistyöstä, johon sisältyy kohderyhmätutkimuksia ja alppilajien tutkimuspaneelit.

Sopimuksen myötä Ski Sport saa käyttöönsä lisäresursseja ja osaamista, jolla alppilajien vetovoimaa voidaan tukea ja lajien vaikuttavuutta kasvattaa dataan perustuen.

Feelback Group on yksi Suomen suurimmista tutkimustaloista, jonka tukijalkoina ovat asiakas-, henkilöstö- ja johtamiskokemuksen mittaaminen. Tutkimusyhteistyö Ski Sport Finlandin kanssa on mielenkiintoinen kumppanuus.

“Feelback Groupilla on vahva tahto auttaa viemään alppilajeja ja laajemmin koko toimialaa eteenpäin. Tavoitteemme on jalostaa tietoa koko laskettelutoimialan menestykseksi. Alppilajit ovat talviurheilun Formula 1, tottakai on hienoa olla mukana”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen.

“Meille tutkimuskumppanin löytyminen tarkoittaa sitä, että voimme palvella lajiyhteisöä ja kaupallisia kumppaneitamme aivan uudella tavalla luomalla uusia palveluita ja konsepteja. Meille ja koko toimialalle tiedolla johtaminen mahdollistaa erottautumisen ja luo kilpailukykyä”, iloitsee Ski Sportin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi.

Tutkimuspalvelut räätälöidään palvelemaan erityisesti alppiyhteisöjen seuratoimintaa, lajimarkkinointia ja yhteistyökumppanuuksia sekä hiihtokeskusten tiedontarpeita. Tarkoitus on myös lisätä tutkimusten automaatiota.

Lisätietoja: Feelback Group, toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen, +358 400 688 699
Ski Sport Finland, toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi, +358 400 519 422

https://www.skisport.fi/Feelback+Group+ja+Ski+Sport+Finland+tutkimusyhteistyohon

LINKKI: lue lisää monipuolisista tiedonkeruupalveluistamme