Yritys

Feelback Group on valtakunnallinen, terveellä kasvu-uralla oleva, vuonna 2001 perustettu yritysten ja muiden organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut palveluyritys, jonka tarjoamia kyselytutkimus-, palautetieto- ja asiantuntijaratkaisuja käyttävät sadat Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat organisaatiot. Palveluissamme yhdistyvät vankka prosessiosaaminen ja innovatiivisuus.
 

Toimintamme tukeutuu kolmeen vahvaan tukijalkaan. Palvelutarjoamassa ovat asiakaskokemuksen seuranta, johtamisen ja esimiestyön arvioinnit sekä henkilöstöön kohdistuvat kyselytutkimukset. Emme kerää vain tietoa, vaan ymmärrystä. Mahdollistamme menestyksesi tarjoamalla tiedolle tarkoituksen.

Palvelemme 23 asiantuntijan voimin ja tiedonkeruussa on lisäksi oma 30 työpisteen haastattelukeskus. Palveluitamme käyttävät kotimaiset ja kansainväliset organisaatiot, jotka haluavat kehittää omaa toimintaansa luotettavan informaation, mittaus-/ arviointituloksen tai jatkuvasti kerättävän palautetiedon avulla – joukossa myös useita yksityisen ja julkisen sektorin tutkimusyksiköitä.

Asiakkaamme kuvaavat meitä joustaviksi, ketteriksi ja kustannustehokkaiksi. Se on meille kunnia-asia, sillä me pidämme siitä, mitä teemme. Asiakkaistamme puhumme mieluummin kumppaneina, sillä siitä toiminnassamme parhaimmillaan on kyse – kumppanuudesta, joka auttaa asiakastamme menestymään.