Feelback tietää mitä asiakkaillesi kuuluu

Yritys ja arvomme

Feelback Group on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi. Keräämme, tulkitsemme ja jalostamme tietoa koko organisaatiosi tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa sekä Lappeenrannassa. Yhtiössä työskentelee noin 50 henkilöä.

Tieto on modernin yrityksen tärkeintä pääomaa. Menestystarinat syntyvät kyvystä käyttää sitä oikein.

Tehtävämme on muuttaa tieto asiakkaidemme menestykseksi. Autamme sinua tekemään tiedosta johtamisen työkalun, jolla rakennat parempaa asiakasymmärrystä, työelämää ja liiketoimintaa.

Keräämme, tulkitsemme ja jalostamme tietoa koko organisaatiosi arjen tarpeisiin. Kun kaipaat näkymää nykytilasta, aktivoivaa ymmärrystä tai ennakoivaa näkemystä tulevaisuuden johtamiseen, me toimitamme mitä lupaamme – menestystä tiedossa.

Toimintamme tukeutuu kolmeen vahvaan tukijalkaan.


Palveluitamme käyttävät kotimaiset ja kansainväliset organisaatiot, jotka haluavat kehittää omaa toimintaansa luotettavan informaation, mittaus-/ arviointituloksen tai jatkuvasti kerättävän palautetiedon avulla – joukossa myös useita yksityisen ja julkisen sektorin tutkimusyksiköitä.

Asiakkaamme kuvaavat meitä joustaviksi, ketteriksi ja kustannustehokkaiksi. Se on meille kunnia-asia, sillä me pidämme siitä, mitä teemme. Asiakkaistamme puhumme mieluummin kumppaneina, sillä siitä toiminnassamme parhaimmillaan on kyse – kumppanuudesta, joka auttaa asiakastamme menestymään.

Arvomme

Kasvamme kannattavasti.

Aktiivisuus, tehokkuus ja laadukkuus luo pohjan tulevaisuudelle. Kannattavuus mahdollistaa asiakkaillemme erinomaiset palvelut.

Kehitymme jatkuvasti.

Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme, palveluitamme, teknologiaamme sekä ihmisiämme. Motivoitunut henkilökuntamme osallistuu aktiivisesti kehittämistyöhön.

Luotamme ja olemme luotettavia.

Olemme kaikessa toiminnassamme luottamuksen arvoisia. Pidämme lupauksemme toisillemme, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Yhteistyömme on mutkatonta.

Yhteistyömme avaintekijöitä on sujuva tiedonkulku, avoimuus ja henkilökunnan hyvinvointi. Edistämme hyvää työilmapiiriä auttamalla ja tukemalla toisiamme.

Erinomainen asiakaskokemus antaa energiaa.

Asiakaslupauksen lunastaminen luo jatkuvuuden kumppanuudessamme. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään.

Olemme sitoutuneita.

Olemme vastuullisesti ja tavoitteellisesti sitoutuneita työhömme. Yhteiset tavoitteet ja lupaukset ohjaavat tekemistämme. Sitoutuminen on avain sekä meidän että asiakkaidemme menestymiseen.