Feelback tietää mitä asiakkaillesi kuuluu

Ihmiset

Olemme valmiita tarttumaan myös sinun organisaatiosi haasteisiin. Suunnataan yhdessä menestyksen tielle
– kohti kestävää kilpailukykyä.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

  Myynti ja palvelutuotanto

 • Juha Järvi

  Myyntijohtaja
  +358 44 723 3712
  juha.jarvi@feelback.com

  "Olen työskennellyt myynnin ja liiketoiminnan kehityksen eri tehtävissä yrityksessämme vuodesta 2008 lähtien. Nykyisessä tehtävässäni vastaan kokonaisuudessaan yrityksen myyntitoiminnoista. Töissä minut sytyttää eniten luoda voittamisen kulttuuri, jossa motivoitunut myyntitiimi saavuttaa toimivalla yhteistyöllä kasvustrategialle asetetut tavoitteet. Vapaa-aikani vietän perheen parissa harrastaen mieluiten laskettelua. Löydätkin minut usein talvisin laskettelurinteistä eri puolilta Suomea."

 • Ville Klem

  Asiakkuusjohtaja
  +358 40 842 8979
  ville.klem@feelback.com

  "Kiinnostukseni kohteena on erityisesti se, mitä hyötyä ja lisäarvoa tutkimustulokset tuottavat asiakkaalle. Asiakkaan kuuntelu ja yli 20 vuoden tutkimuskokemus tuovat ymmärryksen siitä, millaisella tutkimuksella tai mittauksella ongelma ratkaistaan."

 • Marko Hietala

  Asiakkuusjohtaja
  +358 40 749 6110
  marko.hietala@feelback.com

  "Palvelen asiakkaita markkina-, asiakas- ja henkilöstötutkimuksissa alkuvaiheen suunnittelusta aina tulosten käsittelyyn saakka 18 vuoden kokemuksella. Erityisosaamistani on uusien tuotteiden ja innovaatioiden markkinatutkimukset.”

 • Pekka Törrönen

  Asiakkuusjohtaja
  +358 40 762 3533
  pekka.torronen@feelback.com

  "Olen asiakkuusjohtaja, vastuualueenani asiakaskokemuksen hallintaan liittyvät Feelbackin tuotteet ja palvelut. Minulla on yli 20 vuoden kokemus asiakaskokemuksen ja asiakastyytyväisyyden seurannasta. Yhdistän laajan kokemukseni tuoreeseen ja innovatiiviseen ajatteluun, varmistaen parhaat lopputulokset tulevaisuudenkestävään asiakaskokemuksen seurantaan asiakkaillemme."

 • Pekka Ruuskanen

  Toimitusjohtaja
  +358 400 688 699
  pekka.ruuskanen@feelback.com

  "Omaan vahvan kokemuksen B2B myynnin ja markkinoinnin johtamisesta lähes 30 vuoden ajalta. Tutkimusalalla siitä lähes 20 vuotta ja toiminkin yhtiössä myös yhtenä asiantuntijana asiakkuuksissa. Toiminnan kehittäminen on ollut saumattomasti osana työuraa ja tiedolla johtaminen on vahva kiinnostuksen kohteeni."

 • Timo Tirkkonen

  Palvelujohtaja
  +358 400 866 388
  timo.tirkkonen@feelback.com

  "Omaan pitkän kokemuksen asiakaspalvelu- ja esimiestehtävistä. Työskentelen keskeisessä roolissa yrityksessä ja pidän monia lankoja käsissäni. Palan halusta viedä sovitut asiat loppuun asti. Vastuualueeni Feelback Groupin palvelujohtajana on vastata yrityksen palvelutuotannosta sekä asiakaspalvelusta."

 • Hannu Hemmi

  Tutkimusjohtaja
  +358 40 557 5239
  hannu.hemmi@feelback.com

  "Olen tutkimusalan moniosaaja, ja minulle on alalta 20 vuoden kokemus. Olen tehnyt monipuolisesti erilaisia tutkimusprojekteja eri toimialojen keskisuurille ja suurille yrityksille. Kokemusta minulla on erityisesti B2B-markkinoilla toimiville yrityksille toteutetuista asiakastutkimuksista."

 • Jukka Laakso

  Tutkimusjohtaja
  +358 40 737 0325
  jukka.laakso@feelback.com

  "Olen tutkimusalan ammattilainen varustettuna yli 20 vuoden kokemuksella alalta. Työnkuvaani kuuluu laajojen tutkimuskokonaisuuksien hallinta ja niiden asiakasyhteydet. Datan analysointi ja jatkojalostaminen on omaa vahvaa osaamistani. Vastaan Lappeenrannan yksikön ja yhteyskeskuksen toiminnasta ja kehittämisestä."

 • Nea Miettinen-Paavola

  Tutkimuspäällikkö
  +358 44 723 3720
  nea.miettinen-paavola@feelback.com

  "Minulla on yli 10 vuoden kokemus tutkimusprojektien läpiviennistä. Järjestelmällisyyteni ansiosta vien isojakin projekteja näppärästi kohti tavoitteitaan, samalla ylläpitäen hyvää asiakaspalvelua. Usein työpöydälläni on kohderyhmältään isoja tai säännöllisesti toteutettavia henkilöstö- ja asiakaskyselyjä, niin kotimaan kuin ulkomaan kentässä."

 • Sami Vesterinen

  Tutkimuspäällikkö
  +358 40 535 9493
  sami.vesterinen@feelback.com

  "Olen toiminut tutkimusalalla lähes 20 vuoden ajan, ja olen ollut mukana niin suurissa kuin pienissäkin tutkimusprojekteissa. Minulla on vankka kokemus eri tiedonkeruumenetelmistä. Erityisesti minua kiinnostaa tutkimuksen avulla löytää oleellinen tieto asiakkaan toiminnan kehittämiseksi."

 • Olli Lehtola

  Tekninen tuotekehityspäällikkö
  +358 44 723 3714
  olli.lehtola@feelback.com

  "Olen ohjelmointialan ammattilainen 15 vuoden työkokemuksella. Ongelmanratkaisukyky ja looginen ajattelu ovat isoja vahvuuksiani. Asiakkaiden toiveiden pohjalta rakennetaan toimivat tekniset ratkaisut."

 • Lassi Antikainen

  Tekninen projektipäällikkö
  +358 44 723 3709
  lassi.antikainen@feelback.com

  "Minulla on 15 vuoden kokemus Feelbackin tutkimusratkaisuista. Toimin projektipäälikkönä pääosin integraatioprojekteissa, joissa tiedonkeruu ja raportointi automatisoidaan asiakkaan järjestelmien kanssa."

 • Tuomas Soronen

  Tekninen projektipäällikkö
  +358 44 723 3746
  tuomas.soronen@feelback.com

  "Omaan yli 20 vuoden kokemuksen ICT- ja ohjelmointialalta. Olen erittäin suunnitelmallinen ja loogisesti ajatteleva henkilö, sekä koen ongelmien ratkaisemisen erityisen palkitsevaksi. Teknisenä projektipäällikkönä muutan nämä taitoni asiakkaidemme hyödyksi ja eduksi. Toteutamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset työkalut tiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen, kilpailuedun takaamiseksi heidän omassa toiminnassaan!"

 • Nuutti Juppi

  Tekninen projektivastaava
  +358 44 491 5555
  nuutti.juppi@feelback.com

  ”Teknisenä projektivastaavana työpäiväni kuluvat projektien teknisten vaiheiden suunnittelussa, toteuttamisessa ja läpiviennissä. Työtehtäväni sisältävät suurimmaksi osaksi data-analytiikkaa ja tutkimusraporttien laatimista, sekä automatisointia. Tavoitteena on muuttaa tutkimustulokset asiakkaillemme kilpailueduksi.”

 • Anu Gustafsson

  Projektipäällikkö
  +358 44 723 3717
  anu.gustafsson@feelback.com

  "Projektipäällikkönä vastaan erilaistan asiakasprojektien onnistuneesta läpiviennistä. Tiedon kerääminen ja tulosten raportointi kuuluvat suureksi osaksi työni kuvaan. Pidän työstäni, sillä jokainen päivä on erilainen ja uusia mielenkiintoisia asioita oppii koko ajan lisää"

 • Antti Leppilampi

  Projektipäällikkö
  +358 40 689 6667
  antti.leppilampi@feelback.com

  "Minulla on vankka kokemus eri toimialojen monipuolisten tutkimusprojektien läpiviennistä niin kotimaassa kuin myös kansainvälisesti. Tutkimusosaamiseni tukee vahvasti projektien toteutusta aina sisältöjen suunnittelusta datan analysointiin. Projektipäällikkönä pääsen olemaan mukana kehittämässä asiakkaiden liiketoimintaa kerätyn tiedon avulla, mikä on erityisen motivoivaa työssäni."

 • Esa Vastamäki

  Projektipäällikkö
  +358 44 723 3715
  esa.vastamaki@feelback.com

  "Tehtäväni on vastata asiakkaan tilaaman projektin kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta. Parasta työssäni on sen ratkaisukeskeisyys, koska mitään ei voi ikinä toistaa loputtomiin täysin samanlaisena. Ratkaisujen löytämisen apuna minulla on yli 15 vuoden ajalta kokemusta ICT-alalta, sekä liiketoimintaosaamista B2B- ja B2C-kaupankäynnistä."

 • Maria Pyyhtinen

  Projektivastaava
  +358 44 491 6325
  maria.pyyhtinen@feelback.com

  "Aikaisempi työhistoriani koostuu pääasiassa ICT -alalla työskentelystä. Tutkimusalalla mielenkiintoista on se, miten tärkeää kerätty tieto on sen pohjalta tehtävien päätösten kannalta. Minun vastuullani on kerätä ja toimittaa asiakkaalle heidän tarvitsemansa tieto virheettömänä ja helposti tulkittavana."

 • Hanna-Mari Karrinaho

  Markkinointivastaava
  +358 44 723 3713
  hanna-mari.karrinaho@feelback.com

  ”Ei ole kahta samanlaista työpäivää Feelbackillä, siksi olen viihtynyt työssäni jo yli 10 vuotta! Työnkuvaani Feelbackilla kuuluvat markkinoinnin operatiiviset toiminnot ja koordinointi. Lisäksi olen toimin myyntitiimin taustajoukoissa ja hoidan Feelbackin myyntilaskutuksen."

 • Otto Peltokoski

  Yhteyskeskusvalmentaja, Lappeenranta
  +358 44 422 3343
  otto.peltokoski@feelback.com

  ”Vastuullani on yli 10 vuoden kokemuksella huolehtia projektien tiedonkeruun onnistumisesta yhteyskeskuksessamme. On ilo toimia loistavien haastattelijoidemme lähiesihenkilönä ja olla mukana varmistamassa asiakkaidemme tyytyväisyyttä tutkimusprojektien onnistumiseen.”

 • Johannes Krasko

  Yhteyskeskusvalmentaja, Lappeenranta
  +358 44 422 3339
  johannes.krasko@feelback.com

  "Toimin haastattelijoiden lähiesihenkilönä ja teknisenä tukena. Feelbackillä olen työskennellyt monenlaisissa hommissa yhteyskeskuksen mainion työporukan kanssa yli 10 vuotta."

 • Satu Lankila

  Yhteyskeskusvalmentaja, Lappeenranta
  +358 44 722 3527 (valmentajat)
  satu.lankila@feelback.com

  ”Olen viihtynyt työssäni Feelbackilla vuodesta 2004 ja saanut kokea yhteyskeskuksen kehittymisen näiden vuosien aikana. Työni on monipuolista ja siihen liittyvät useat yhteyskeskuksen toimintaan liittyvät tehtävät.”

 • Joonas Luukkanen

  Yhteyskeskusvalmentaja, Lappeenranta
  +358 44 722 3527 (valmentajat)
  joonas.luukkanen@feelback.com

 • Kimmo Volanen

  Yhteyskeskusvalmentaja, Lappeenranta
  +358 44 722 3527 (valmentajat)
  kimmo.volanen@feelback.com