Pengonin ja Feelbackin yhteistyössä menestystä tiedossa molemmin puolin

Pengon on asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaisia tietojohtamisen ratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla.
Pengonin palvelutarjonta ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin sekä asiakkaiden datalukutaitoa kehittäviin palveluihin.

Feelback tekee Pengonille asiakashaastatteluja – ja kyselyjä säännöllisin väliajoin. Yhteistyötä ja sisältöä on kehitetty yhdessä ja Feelbackin asiantuntijat ovat omalla kokemuksellaan konsultoineet myös tulosten tulkinnassa.

“Tämä yhteistyö on meille tärkeää, koska asiakkaiden palaute ja kykymme tuottaa sekä tarjota sellaisia tietojohtamisen palveluja, jotka parantavat asiakkaiden kilpailukykyä on toimitamme edellytys.” sanoo Ari Oksanen Chief Sales Officer.


”Yhteistyö Pengonin kanssa on meille erittäin strategista, olemme heidän tuellaan tuotteistaneet tutkimusten sähköisiä raportointiratkaisuja, joissa keskiössä on Qlikin sovellukset. Pengon on tuottanut meille alustaratkaisun, jota olemme itse sisällöllisesti jatkokehittäneet.
Olemme vuosittain pystyneet tekemään yhteistä kehitystyötä ja se jatkuu tulevaisuudessa edelleen. Kiteytettynä sloganimme – “Menestystä tiedossa” toteutuu yhteistyössämme erinomaisesti.” toteaa Pekka Ruuskanen, toimitusjohtaja, Feelback Group


Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi Feelbackin tuoreimmat uutiset, mielenkiintoisia tutkimustuloksia sekä tietoa tutkimuspalveluistamme https://www.feelback.com/tilaa-uutiskirjeemme/