Referenssit

 • Asiakkaan kokema erinomainen palvelu ja palvelun laatu ovat aina olleet Sigma Trukkien toiminnan lähtökohta ja yksi toiminta-ajatuksistamme. Jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, teemme vuosittaiset asiakastyytyväisyyskyselymme yhdessä Feelbackin ammattitaitoisen tiimin kanssa. Meille on itsestäänselvyys, että Feelback mittaa myös työtyytyväisyyttämme, koska Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Feelbackin kautta esimiehemme saavat tukea kehityskeskusteluihin ja LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin. Sigma Trukit Oy on satama- ja materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys, jolle kelpaa vain paras!

  Vesa Toivanen, Aluepäällikkö, Keski- ja Itä-Suomi, Sigma Trukit Oy
 • Kuopion kaupunki yhdessä ympäröivien kumppanikuntien kanssa tekevät jatkuvaa tutkimusyhteistyötä Feelback Oy:n kanssa Kuopion alueelle muuttavista ja Kuopiosta pois muuttavista henkilöistä ja perheistä. Kyselyillä tiedustellaan mm. imagollisia, ammatillisia ja käytäntöjen helppouteen liittyviä asioita. Feelbackin palvelu on osoittautunut hyvin toimivaksi ja joustavaksi tavaksi kerätä ja raportoida tietoa. Saatu informaatio on tärkeä osa laajempaa kaupunki- ja kuntabrändien kehittämistyötä.

  Kirsi Soininen, markkinointijohtaja, Kuopion kaupunki
 • Feelbackin meille toteuttamien ilmapiiritutkimusten myötä olemme saaneet täsmällistä työtyytyväisyyteen ja työhyvinvointiin liittyvää tietoa myymälöiden henkilökunnalta. Raportoinnin tuottama selkeä informaatio on tukenut meitä henkilöstön kehitystyössä, mm. motivoinnissa ja työssä jaksamisessa omalla kasvupolullamme.

  Mika Sutinen, Toimitusjohtaja, Musti ja Mirri
 • Pääkaupunkiseudun kunnat, Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen ovat vuosina 2011 ja 2014 toteuttaneet yhdessä tutkimukset päivähoidossa olevien lasten vanhempien tyytyväisyydestä palvelujen järjestämiseen ja toimintaan. Kyselytutkimusten toteuttajan Feelback Groupin toiminta oli täsmällistä ja ammattitaitoista suuren vastausmassan keräämisessä ja käsittelyssä. Sen lisäksi tarpeeseen räätälöity raportointi oli hyvin informatiivista ja sen seurauksena tulokset helposti hyödynnettävissä.

  Nina Onufriew, Helsingin kaupunki, Varhaiskasvatusvirasto
 • Ponsse seuraa asiakastyytyväisyyttä vuosittain toteutettavilla asiakastyytyväisyyskyselyillä useissa maissa eri maanosissa. Feelback toteuttaa tätä kokonaisuutta vaivattomaksi kehitetyllä vuosikellomallilla, jolloin Ponsse saa keskittyä tulosten seurantaan sekä kehittämiseen. Ponsse on ammattilainen metsäkoneiden valmistamisessa, huollossa, tuotekehityksessä ja markkinoinnissa. Samanlaista ammattitaitoista osaamista tarvitaan myös tutkimuksissa, joita Feelback toteuttaa luotettavasti kumppanina.

  Eveliina Pölkki, Markkinointiassistentti, Viestintä, Ponsse Oyj
 • Itä-Suomen yliopistossa toteutettiin vuosina 2013-2015 lähes 100 johtajan 360-esimiesarvioinnit. Tähän tarkoitukseen Feelback Groupin kanssa yhteistyössä räätälöitiin yliopistolle oma mittari sekä sovittiin erilliset tulostenkäsittelytilaisuudet. Kyselyä räätälöitäessä Feelback huomioi yliopiston tarpeet erittäin hyvin. Esimiesten henkilökohtaista kehittymistä tuettiin myös erilaisuuden ymmärtämistä kehittävällä työkalulla, Luontaisten Taipumusten Analyysillä (LTA). Feelback hoiti vaativat arvioinnit ja niihin liittyvät valmennukset täsmällisesti ja joustavasti, hyvää yhteistyötä arvostavalla tavalla.

  Marketta Rantama, Itä-Suomen yliopisto, Henkilöstön kehittämispäällikkö, Työsuojelupäällikkö
 • Kaikki autokaupan huollon palautteet ovat kulkeneet Feelback-palvelun kautta jo vuodesta 2009 alkaen. Kokonaisuus käsittää huoltotapahtuman ja siinä tapahtuman asiakaskohtaamisen sekä huollon laajemman prosessin arvioinnin. Kokonaisuus on myös integroitu omaan toiminnanohjausjärjestelmäämme ja on sitä kautta avoin koko organisaatiossamme.

  Jälkimarkkinointijohtaja Simo Ahlgren, Autotalo ja Veljekset Laakkonen Oy
 • Aloitimme yhteistyön Feelback Groupin kanssa 2015 ja yhteistyömme käsittää kaikkien Lomarenkaan välittämien vuokrattavien loma-asuntojen jatkuvan palautteenkeräämisen asiakkailta ja sisältää myös kohdekohtaisen palautteen jakamisen myös huoltajille ja omistajille. Palvelu antaa todellisen lisäarvon kokonaisuuteemme, olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja suunnittelemme sen laajentamista.

  Markkinointipäällikkö Pekka Huttunen, Lomarengas Oy