Feelback tietää mitä asiakkaillesi kuuluu

Referenssit

 • Asiakkaan kokema erinomainen palvelu ja palvelun laatu ovat aina olleet Sigma Trukkien toiminnan lähtökohta ja yksi toiminta-ajatuksistamme. Palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, teemme vuosittaiset asiakastyytyväisyyskyselymme yhdessä Feelback Groupin ammattitaitoisen tiimin kanssa. Sigma Trukit Oy haluaa olla vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Sigma Trukit Oy on satama- ja materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys, jolle kelpaa vain paras!

  Vesa Toivanen, aluepäällikkö, Keski- ja Itä-Suomi, Sigma Trukit Oy
 • Ponsse seuraa asiakastyytyväisyyttä vuosittain toteutettavilla asiakastyytyväisyyskyselyillä useissa maissa eri maanosissa. Feelback toteuttaa tätä kokonaisuutta vaivattomaksi kehitetyllä vuosikellomallilla, jolloin Ponsse saa keskittyä tulosten seurantaan sekä kehittämiseen. Ponsse on ammattilainen metsäkoneiden valmistamisessa, huollossa, tuotekehityksessä ja markkinoinnissa. Samanlaista ammattitaitoista osaamista tarvitaan myös tutkimuksissa, joita Feelback toteuttaa luotettavasti kumppanina.

  Eveliina Pölkki, markkinointiassistentti, Viestintä, Ponsse Oyj
 • Asiakaskokemuksen ymmärtäminen on liiketoimintamme kehittämisen olennainen ja tärkeä kulmakivi. Olemme tunnistaneet kaksi tähän liittyvää ydinkohtaa toiminnassamme: myynnin tarjousvaiheen ja huollon prosessin onnistumisen. Feelback Group on vastannut tiedonkeruu- sekä tulosten raportointitarpeeseemme automaattisilla ratkaisuilla, joiden kautta saamme reaaliaikaisen kuvan ydinprosessiemme onnistumisesta sekä asiakaskokemuksen tasosta. Arvostamme Feelback Groupin ratkaisun vaivattomuutta, raportoinnin helppokäyttöisyyttä ja visuaalista ilmettä.

  Tea Koivisto, markkinointijohtaja, Autokonserni Laakkonen
 • Aloitimme yhteistyön Feelback Groupin kanssa vuonna 2015. Yhteistyömme käsittää kaikkien Lomarenkaan välittämien vuokrattavien loma-asuntojen jatkuvan palautteenkeräämisen asiakkailta. Lisäksi palvelu sisältää kohdekohtaisen palautteen jakamisen kohteiden huollosta vastaaville tahoille ja omistajille. Palvelu antaa todellisen lisäarvon kokonaisuuteemme, olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja suunnittelemme sen laajentamista.

  Pekka Huttunen, markkinointipäällikkö, Lomarengas Oy
 • Väestöliitto toteuttaa 2019-2021 Tasa-arvo ja isät -tutkimus- ja kehittämishankeen. Feelback Group on mukana hankkeessa tutkimuskumppanina toteuttaen valituissa hankeorganisaatioissa lähtötaso- ja seurantatutkimukset. Feelback Group kerää empiiristä näyttöä ja jalostaa tietoa, miten eri toimialojen organisaatioissa on mahdollista päästä kohti aiempaa isäystävällisempää ja tasa-arvoisempaa organisaatiokulttuuria. Hankesivu: https://www.vaestoliitto.fi/perhe-ja-tyo/tietoa-hankkeista/tasa-arvo-ja-isat-tutkimus-ja-ke/

  Anna Kokko, hankepäällikkö, Väestöliitto
 • Golf on Suomessa suuri laji – jäsenmäärällä mitattuna Golfliitto on suurin lajiliitto koko maassa. Suomen Golfliitto myös haluaa olla tiedolla johtamisen edelläkävijä suomalaisessa urheilukentässä. Feelbackin kanssa räätälöidyt tutkimuspalvelut palvelevat erityisesti golfyhteisöjen henkilöstöä, valmennus- ja kilpailutoimintaa, OTO-verkostoa, lajimarkkinointia ja kumppanuuksia. Tätä kautta saamme muodostettua kokonaiskuvaa entistä paremmin koko toimialalta.

  Juha Korhonen, toiminnanjohtaja, Suomen Golfliitto
 • Vuodesta 2008 kuluttaja- ja päättäjäkohtaamisia vapaa-ajankohteissa ja kaupungeissa toteuttanut Mediateko on käyttänyt Feelbackin tutkimuspalveluja useamman vuoden ajan ja kärkenä niissä on huomionarvotutkimukset. Ajatuksella kerätty ja ammattitaidolla analysoitu tieto on mediamyynnissä merkittävässä roolissa. Ulkomainonta on mediatoimialalla vahvassa nosteessa. Yhtenä syynä tähän on digitalisaatio ja toisena lisääntynyt tieto ulkomainonnan toimivuudesta. Feelback on räätälöinyt Mediateolle tutkimusohjelman, jonka avulla saadaan dataa Mediateon ympäristöjen kohderyhmistä sekä mm. mainonnan huomioarvosta. Tämä auttaa Mediateon asiakkaita ymmärtämään viestien toimivuutta ja avaa samalla kohderyhmän ajatuksia mainoskampanjoiden tuotteista ja palveluista. Samalla se myös helpottaa päätöksentekoa investoida ympäristöihimme, kun tiedostetaan miten kampanjat toimii. Feelbackin kanssa on myös toteutettu datapankki, johon on kerätty kaikki vuosien varrella tehdyt tutkimukset. Sieltä pystyy katsomaan kohdetasolla kävijäprofiileja ja näiden tietojen avulla Mediateko auttaa mainostajia löytämään vaikkapa pääkaupunkiseudun business-päättäjät tai tavoittamaan lapsiperheet.

  Teemu Kontkanen, Mediateon perustaja ja toimitusjohtaja