EtusivuFeelback tukisivu

Feelback tukisivu

Tältä sivulta löydät ohjeita Feelback -tutkimuskyselyn vastaamiseen sekä mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Kokeile ongelman ratkaisua näin:

• Tutki ensimmäisenä usein kysytyt kysymykset.
  • Voit myös päivittää selaimen uudempaan versioon tai kokeilla toista www-selainta.
  • Mikäli ongelma ei ratkennut, tai se koskee jotain muuta kuin kyselyyn vastaamista, voit jättää tukipyynnön sähköpostitse info@feelback.com

Feelback UKK

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Klikkaan linkkiä, mutta mitään ei tapahdu.

• Tarkista onko mitään selainta määritelty oletusselaimeksi.
  • Lähes kaikki uudet selaimet toimivat Feelback -kyselyissä.
  • Selaimista löytyy enemmän tietoa selaimet -kohdasta alempana tällä sivulla.
  • Kokeile myös maalata ja kopioida linkki ja liittää se suoraan WWW-selaimen osoitekenttään.

Klikkaan linkkiä, mutta vain valkoinen sivu aukeaa.

• Mikäli selaimessa on käytössä popup -ikkunan esto, kyselynäyttö ei avaudu automaattisesti.
  • Normaalisti kyselynäyttö kuitenkin aukeaa, kun klikataan tekstiä ”Jos kyselynäyttö ei avaudu, klikkaa tästä”.
  • Voit myös väliaikaisesti poistaa popup-ikkunoiden eston tai sallia tietyiltä sivuilta aukeavat popup-ikkunat.

Tallettaako Feelback -kysely koneelleni evästeitä (cookies)?

• Kyllä, evästeet on hyväksyttävä jotta kyselyyn vastaaminen on mahdollista.
  • Koneelle ei talleteta kuitenkaan mitään henkilökohtaista tietoa.
  • Evästeet poistetaan koneelta välittömästi, kun kyselyyn on vastattu loppuun asti.
  • Evästeen avulla voit avointa vastauslinkkiä käytettäessä jatkaa kyselyyn vastaamista 24h sisällä, jos vastaaminen jostain syystä keskeytyy.

Testasin kyselyä ja nyt järjestelmä kertoo, että en pääse enää vastaamaan.

• Sähköpostitse ja tekstiviestitse lähetetyt palautelinkit ovat kertakäyttöisiä eli niiden kautta voi vastata vain kerran.
  • Mikäli haluat vastata kyselyyn uudelleen, ota yhteyttä meihin info@feelback.com niin poistamme vastaukset ja lähetämme sinulle uuden linkin.

Salasanani ei kelpaa kirjautumissivulla.

• Salasanojen pienillä ja isoilla kirjaimilla on merkitystä eli salasanan syötössä täytyy olla tarkkana.
  • Parhaiten kirjautuminen onnistuu maalaamalla salasana ja liittämällä se salasanakenttään. Tällöin kirjoitusvirheen mahdollisuus jää pois.

Miksi järjestelmä sanoo, että olen jo vastannut kyselyyn vaikka en ole niin tehnyt?

• Joka tapauksessa joku on vastannut kyselyyn kyseisen linkin kautta, siksi järjestelmä ei anna vastata kyselyyn toista kertaa.
  • Sähköpostitse lähetettävät linkit ovat kertakäyttöisiä ja yleensä henkilökohtaisia eli niitä ei saa lähettää eteenpäin.
  • Jos linkki lähetetään jollekin toiselle, voi hän vastata kyselyyn ja linkki sulkeutuu.
  • Mikäli näin on käynyt, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin info@feelback.com, niin katsomme miten tilanne korjataan.

SELAIMET

Tältä sivulta löydät tietoa suosituimmista WWW-selaimista. Uusimmat ja eniten käytetyimmät selaimet toimivat Feelback -kyselyiden kanssa.

Lisätietoja selaimista löydät mm. Wikipediasta.

Microsoft Edge

• Selain päivittyy yleensä automaattisesti Windowsin päivitysten mukana. Tietoa ja päivityksiä löytyy mm. Microsoftin sivuilta.
  • Edge on saatavilla Windowsille.
  • Saatavilla on myös suomenkielinen versio.

Firefox

• Selaimen voit ladata osoitteesta: www.mozilla-europe.org/fi/firefox.
  • Firefox on saatavilla Windowsille, Linuxille ja Macille.
  • Firefox on saatavilla myös suomenkielisenä.

Opera

• Opera on ilmainen WWW-selain ja sen voi ladata osoitteesta: www.opera.com.
  • Operan käyttöjärjestelmätuki on laaja, selain on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille: Windows, Linux, MacOS, Solaris, QNX, OS/2, BeOS, FreeBSD.
  • Opera on saatavana myös suomenkielisenä.

Safari

• Selaimen voi ladata Applen kotisivuilta.
  • Safari on saatavilla Mac OS:lle ja Windowsille, myös suomenkielisenä.

Google Chrome

• Selaimen voi ladata osoitteesta: www.google.com/chrome.
  • Selain on saatavilla useilla eri kielillä Windowsille, Macille ja Linuxille.

Ota yhteyttä!

Mikäli ongelmasi ei ratkennut, ole hyvä ja lähetä meille tukipyyntö.

Mikäli ongelma koskee kyselyyn vastaamista, kirjoita viestiisi mahdollisimman tarkka kuvaus ongelmatilanteesta sekä liitä mukaan seuraavat tiedot:

• Vastaanottamasi vastauslinkki tai salasana tai kerro mistä palautelinkki löytyy, mikäli kyseessä on jokin avoin WWW-kysely
  • Mahdolliset virheilmoitukset
  • Käyttämäsi selain ja versionumero

Lähetä tukipyyntö