Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Takaisin >>

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

1. Selain antaa virheilmoituksen “Sivua ei voi näyttää”.

Tarkista ensimmäisenä aukeavatko suojaamattomat WWW-sivut normaalisti. Voit testata sen avaamalla sivun osoitteesta http://feelback.net/ssltest/. Mikäli et saa sivua auki, tarkista että Internet-yhteytesi on kunnossa. Mikäli sivu aukesi normaalisti, kokeile seuraavaksi avata sama sivu SSL-suojatulla yhteydellä: https://feelback.net/ssltest/. Mikäli sivu ei auennut, vika on selaimen SSL-asetuksissa. Muuta asetuksia siten että myös suojatut sivut sallitaan aukaista. Voit myös käyttää suojaamatonta yhteyttä korvaamalla linkin https -tekstin http:llä. Eli jos alkuperäinen linkki on esim. https://feelback.net/fb?123456789 kokeile käyttää tällöin linkkiä http://feelback.net/fb?123456789. Suosittelemme kuitenkin aina käyttämään suojattua yhteyttä mikäli mahdollista.

2. Klikkaan linkkiä mutta mitään ei tapahdu.

Tarkista onko mitään selainta määritelty oletusselaimeksi. Lähes kaikki uudet selaimet toimivat Feelback -kyselyissä. Selaimista löytyy enemmän tietoa selaimet -sivulta. Kokeile myös maalata ja kopioida linkki ja liittää se suoraan WWW-selaimen osoitekenttään.

3. Klikkaan linkkiä mutta vain valkoinen sivu aukeaa.

Mikäli selaimessa on käytössä popup -ikkunan esto, kyselynäyttö ei avaudu automaattisesti. Normaalisti kyselynäyttö kuitenkin aukeaa kun klikataan tekstiä “Jos kyselynäyttö ei avaudu, klikkaa tästä”. Voit myös väliaikaisesti poistaa popup-ikkunoiden eston tai sallia tietyiltä sivuilta aukeavat popup-ikkunat.

4. Tallettaako Feelback -kysely koneelleni evästeitä (cookies)?

Kyllä, evästeet on hyväksyttävä jotta kyselyyn vastaaminen on mahdollista. Koneelle ei talleteta kuitenkaan mitään henkilökohtaista tietoa. Evästeet poistetaan koneelta välittömästi kun kyselyyn on vastattu loppuun asti. Evästeen avulla voit avointa vastauslinkkiä käytettäessä jatkaa kyselyyn vastaamista 24h sisällä jos vastaaminen jostain syystä keskeytyy.

5. Testasin kyselyä ja nyt järjestelmä kertoo että en pääse enää vastaamaan!

Sähköpostitse ja tekstiviestitse lähetetyt palautelinkit ovat kertakäyttöisiä eli niiden kautta voi vastata vain kerran. Mikäli haluat vastata kyselyyn uudelleen niin ota yhteyttä meihin niin poistamme vastaukset ja lähetämme sinulle uuden linkin.

6. Salasanani ei kelpaa kirjautumissivulla!

Salasanojen pienillä ja isoilla kirjaimilla on merkitystä, eli salasanan syötössä täytyy olla tarkkana. Parhaiten kirjautuminen onnistuu maalaamalla salasana ja liittämällä se salasanakenttään. Tällöin kirjoitusvirheen mahdollisuus jää pois.

7. Miksi järjestelmä sanoo että olen jo vastannut kyselyyn vaikka en ole niin tehnyt?

Joka tapauksessa joku on vastannut kyselyyn kyseisen linkin kautta, siksi järjestelmä ei anna vastata kyselyyn toista kertaa. Sähköpostitse lähetettävät linkit ovat kertakäyttöisiä ja yleensä henkilökohtaisia, eli niitä ei saa lähettää eteenpäin. Jos linkki lähetetään jollekin toiselle, voi hän vastata kyselyyn ja linkki sulkeutuu. Mikäli näin on käynyt, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin niin katsomme miten tilanne korjataan.