Vuoden 2022 tilinpäätös, tervetuloa vuosi 2023!

Menneet vuodet ovat olleet monellakin tavalla erittäin poikkeuksellisia. Nämä poikkeusolot ovat näkyneet eri toimialoilla hyvinkin eritavoilla. Toisilta se on vienyt pohjan lähes koko liiketoiminnasta, ja toiset ovat selviytyneet kevyemmin. Tutkimustoimiala on parhaimmillaan asiantuntijamarkkinaa, meidän onneksemme Feelbackissä oli selviytyä siitä kohtuullisen vähin vaurioin.

Menneen 2022 vuoden alkunäkymät toimintaympäristössä jatkoivat samaa rataa edellisten kahden vuoden tapaan epävarmoina, isoimpana tietysti Ukrainan sota sekä kevään työehtoneuvottelut. Kevätpuolella markkinanäkymät olivatkin näistä syistä hieman sumuisia. Feelbackin liiketoiminta oli kuitenkin jo palaamassa niin sanotusti ”back in track” synkimmästä korona-ajasta. Syksy onkin ollut maailmatilanteesta riippumatta erittäin positiivinen liiketoiminnan osalta ja teimmekin kaksinumeroiset kasvuluvut!

Jokin aika sitten kirjoittelin blogia siitä, onko ”suutarin lapsella kengät kunnossa” ja nehän ovat edelleen tosi hyvässä kunnossa! Kiitos tiimillemme sekä ennen kaikkea asiakkaillemme heidän antamastaan palautteesta. Asiakaskokemuksemme mittarit ovatkin erittäin korkealla tasolla sekä suositteluhalukkuus-indeksimme (NPS) on lukuna yli 70.

Isoin asia meille on yhdistymisemme Go On -ketjun kanssa ja yhteisen tarinan sekä asiakasarvon kasvattamisen rakentamisessa Go On Groupina. Samaan aikaan kun työelämä on suuressa murroksessa, voimme tuoda uutta henkilöstöpalveluihin niin työn tuottavuuden kuin laadunkin osalta. Siitä esimerkkinä on ulostulomme GoFeel -konseptin osalta.

GoFeel-konseptimme sisältää kuukausittaisen työntekijäpulssikyselyn kaikille Go Onin vuokratyöntekijöille sisältäen reaaliaikaiset tiedot työntekijöiden työkyvystä, työn sisällöstä, työyhteisöjen ilmapiiristä, tiedonkulusta sekä johtamisesta. Tulokset mahdollistavat johdolle ja esihenkilöille mahdollisuuden vaikuttaa työn laatuun ja tuottavuuteen nopeasti reagoiden. Pulssikyselyn tuloksena syntyvä GoFeel-indeksi on ajantasainen tunnusluku työyhteisöjen henkilöstökokemuksesta ja nykytilasta.

Me palvelemme teitä tutkimuspalvelujen lisäksi mm. henkilöstövuokrauksen, rekrytointipalvelujen sekä verkkoperehdytysten saralla. Teitä on palvelemassa 120 osaavaa ihmistä 28 paikkakunnalla!

Toivotamme yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme menestyksekästä vuotta 2023!

Pekka Ruuskanen
Toimitusjohtaja
+358 400 688 699
pekka.ruuskanen@feelback.com

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi Feelbackin tuoreimmat uutiset ja blogit, mielenkiintoisia tutkimustuloksia sekä tietoa tutkimuspalveluistamme.

Tilaa uutiskirje: https://www.feelback.com/tilaa-uutiskirjeemme/