Feelback tietää mitä asiakkaillesi kuuluu

Yhteystiedot

Olemme valmiita tarttumaan myös sinun organisaatiosi haasteisiin. Suunnataan yhdessä menestyksen tielle
– kohti kestävää kilpailukykyä.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

TOIMIPAIKKOJEN YHTEYSTIEDOT


Kuopio

Puistokatu 14-16, 3.krs, 70110 Kuopio

Lappeenranta

Lauritsalantie 1, PL 164, 53101 Lappeenranta

Tampere

Hämeenkatu 14 C, 33100 Tampere

Helsinki

Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki

Puh. 0207 433 980
sales(at)feelback.com, info(at)feelback.com


LASKUTUS

Käytämme sähköistä ostolaskujen kierrätysjärjestelmää.

Katso ohjeet verkkolaskujen lähettämiseen tästä >>

  Myynti ja markkinointi

 • Juha Järvi

  Myyntijohtaja, Partner
  +358 44 723 3712
  juha.jarvi@feelback.com

  "Omaan 20-vuoden kokemuksen B2B-myynnistä ja myynnin johtamisesta. Feelback Groupin myyntijohtajana vastaan yrityksemme myyntitoiminnoista ja markkinoinnista. Intohimoni on kehittää myyntiä kokonaisvaltaisesti, ja auttaa siten yritystämme saavuttamaan kasvustrategialle asetetut tavoitteet."

 • Ville Klem

  Asiakkuusjohtaja
  +358 40 842 8979
  ville.klem@feelback.com

  "Kiinnostukseni kohteena on erityisesti se, mitä hyötyä ja lisäarvoa tutkimustulokset tuottavat asiakkaalle. Asiakkaan kuuntelu ja yli 20 vuoden tutkimuskokemus tuovat ymmärryksen siitä, millaisella tutkimuksella tai mittauksella ongelma ratkaistaan."

 • Marko Hietala

  Asiakkuusjohtaja
  +358 40 749 6110
  marko.hietala@feelback.com

  "Palvelen asiakkaita markkina-, asiakas- ja henkilöstötutkimuksissa alkuvaiheen suunnittelusta aina tulosten käsittelyyn saakka. Erityisosaamistani on uusien tuotteiden ja innovaatioiden markkinatutkimukset jo 10 vuoden kokemuksella sekä kansainväliset tutkimukset."

 • Jari Taipale

  Asiakkuusjohtaja
  +358 40 502 5459
  jari.taipale@feelback.com

  "Olen kehittänyt johtamista ja työyhteisöjä useita vuosia. Erilaiset työelämän ja johtamisen ilmiöt ovat aina kiinnostaneet minua. Pitkään esimiestyötä tehneenä tiedän, että ihminen on vaikea "käyttöpääte". Siksi uskon, että näkyvien tulosten aikaansaaminen on huomattavasti helpompaa, kun ottaa avuksi hyvät työkalut kuten 360-arvioinnit sekä erilaisuuttamme sanoittavan Luontaisten Taipumusten -analyysin."

 • Pekka Törrönen

  Asiakkuusjohtaja
  +358 40 762 3533
  pekka.torronen@feelback.com

  "Olen asiakkuusjohtaja, vastuualueenani asiakaskokemuksen hallintaan liittyvät Feelbackin tuotteet ja palvelut. Minulla on yli 20 vuoden kokemus asiakaskokemuksen ja asiakastyytyväisyyden seurannasta. Yhdistän laajan kokemukseni tuoreeseen ja innovatiiviseen ajatteluun, varmistaen parhaat lopputulokset tulevaisuudenkestävään asiakaskokemuksen seurantaan asiakkaillemme. Olen ESOMARin jäsen."

 • Hannu Hemmi

  Projektijohtaja
  +358 40 557 5239
  hannu.hemmi@feelback.com

  "Olen tutkimusalan moniosaaja, ja minulle on alalta 20 vuoden kokemus. Olen tehnyt monipuolisesti erilaisia tutkimusprojekteja eri toimialojen keskisuurille ja suurille yrityksille. Kokemusta minulla on erityisesti B2B-markkinoilla toimiville yrityksille toteutetuista asiakastutkimuksista."

 • Pekka Ruuskanen

  Toimitusjohtaja, Partner
  +358 400 688 699
  pekka.ruuskanen@feelback.com

  "Omaan vahvan kokemuksen B&B myynnin ja markkinoinnin johtamisesta yli 25 vuoden ajalta. Kehittämistyöt on ollut saumattomasti osana työuraa. Tiedolla johtaminen on intohimon kohde. Olen yhtiön toimitusjohtaja ja pääosakas."

 • Palvelutuotanto

 • Timo Tirkkonen

  Palvelujohtaja, Partner
  +358 400 866 388
  timo.tirkkonen@feelback.com

  "Asiakaspalveluihminen henkeen ja vereen. Omaan pitkän kokemuksen asiakaspalvelu- ja esimiestehtävistä. Työskentelen keskeisessä roolissa yrityksessä ja pidän monia lankoja käsissäni. Palan halusta viedä sovitut asiat loppuun asti. Vastuualueeni Feelback Groupin palvelujohtajana on vastata yrityksen palvelutuotannosta sekä asiakaspalvelusta."

 • Jukka Laakso

  Tutkimusjohtaja
  +358 40 737 0325
  jukka.laakso@feelback.com

  "Olen tutkimusalan ammattilainen varustettuna yli 15 vuoden kokemuksella alalta. Datan analysointi ja jatkojalostaminen on omaa vahvaa osaamistani. Vastaan Lappeenrannan yksikön toiminnasta kokonaisuutena joka sisältää haastattelukeskuksemme."

 • Nea Miettinen-Paavola

  Projekti- ja tuotepäällikkö
  +358 44 723 3720
  nea.miettinen-paavola@feelback.com

  "Minulla on lähes 10 vuoden kokemus tutkimusprojektien läpiviennistä. Järjestelmällisyyteni ansiosta vien isojakin projekteja näppärästi kohti tavoitteitaan, samalla ylläpitäen hyvää asiakaspalvelua. Usein työpöydälläni on kohderyhmältään isoja henkilöstö- ja asiakaskyselyjä, mutta osaamista löytyy projektiin kuin projektiin, niin kotimaan kuin ulkomaan kentässä."

 • Anu Gustafsson

  Projektipäällikkö
  +358 44 723 3717
  anu.gustafsson@feelback.com

  "Projektipäällikkönä vastaan erilaistan asiakasprojektien onnistuneesta läpiviennistä. Tiedon kerääminen ja tulosten raportointi kuuluvat suureksi osaksi työni kuvaan. Pidän työstäni, sillä jokainen päivä on erilainen ja uusia mielenkiintoisia asioita oppii koko ajan lisää"

 • Tuomas Pulliainen

  Projektipäällikkö
  +358 44 723 3731
  tuomas.pulliainen@feelback.com

  "Olen ohjelmistokehityksen ja tutkimusalan tekninen moniosaaja. Olen ollut rakentamassa digitaalisia palveluita eri toimialoille jo yli 20 vuoden ajan. Hallitsen ohjelmistokehityksen kokonaisvaltaisesti ja ymmärrän myös asiakkaiden liiketoiminnan tarpeet. Lisäksi minulla on pitkä kokemus tutkimusalalta niin sisältöjen kuin teknisten ratkaisujenkin puolelta."

 • Lassi Antikainen

  Projektipäällikkö
  +358 44 723 3709
  lassi.antikainen@feelback.com

  "Minulla on 15 vuoden kokemus Feelbackin tutkimusratkaisuista. Toimin projektipäälikkönä pääosin integraatioprojekteissa, joissa tiedonkeruu ja raportointi automatisoidaan asiakkaan järjestelmien kanssa."

 • Antti Leppilampi

  Projektipäällikkö
  +358 40 689 6667
  antti.leppilampi@feelback.com

  "Minulla on vankka kokemus eri toimialojen monipuolisten tutkimusprojektien läpiviennistä niin kotimaassa kuin myös kansainvälisesti. Tutkimusosaamiseni tukee vahvasti projektien toteutusta aina sisältöjen suunnittelusta datan analysointiin. Projektipäällikkönä pääsen olemaan mukana kehittämässä asiakkaiden liiketoimintaa kerätyn tiedon avulla, mikä on erityisen motivoivaa työssäni."

 • Olli Lehtola

  Projektipäällikkö
  +358 44 723 3714
  olli.lehtola@feelback.com

  "Olen ohjelmointialan ammattilainen 15 vuoden työkokemuksella. Ongelmanratkaisukyky ja looginen ajattelu ovat isoja vahvuuksiani. Asiakkaiden toiveiden pohjalta rakennetaan toimivat tekniset ratkaisut."

 • Sami Vesterinen

  Projektipäällikkö
  +358 40 535 9493
  sami.vesterinen@feelback.com

  "Olen toiminut tutkimusalalla lähes 20 vuoden ajan, ja olen ollut projektipäällikkönä niin suurissa kuin pienissäkin tutkimusprojekteissa. Minulla on vankka kokemus eri tiedonkeruumenetelmistä. Erityisesti minua kiinnostaa tutkimuksen avulla löytää oleellinen tieto asiakkaan toiminnan kehittämiseksi."

 • Esa Vastamäki

  Projektivastaava
  +358 44 723 3715
  esa.vastamaki@feelback.com

  "Tehtäväni on vastata asiakkaan tilaaman projektin kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta. Parasta työssäni on sen ratkaisukeskeisyys, koska mitään ei voi ikinä toistaa loputtomiin täysin samanlaisena. Ratkaisujen löytämisen apuna minulla on yli 15 vuoden ajalta kokemusta ICT-alalta, sekä liiketoimintaosaamista B2B- ja B2C-kaupankäynnistä."

 • Juha Kuparisalmi

  Projektivastaava
  +358 44 723 3746
  juha.kuparisalmi@feelback.com

  ”Projektivastaavana huolehdin usean tyyppisten asiakasprojektien vaiheiden hallinnasta, sekä onnistuneesta toteutuksesta. Työurallani olen työskennellyt projektien, esimiestehtävien sekä erinäisten IT-alan tehtävien parissa noin 15-vuoden ajan. Tyytyväinen asiakas on minulle sydämen asia, josta syystä teenkin työni aina asiakkaan ehdoilla.”

 • Laskutus

  Laskutus ja lisenssivalmentajien asiakaspalvelu (LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi)

 • Hanna-Mari Karrinaho

  Projektiassistentti
  +358 44 723 3713
  hanna-mari.karrinaho@feelback.com

  ”Olen työskennellyt kahdeksan vuoden ajan Luontaiset Taipumukset -analyysin tilausten parissa, teen analyysien aktivoinnit sekä raportoinnin asiakkaalle. Lisäksi myös 360 -esimiesarviointien läpivienti kuuluu toimenkuvaani. Olen Luontaiset Taipumukset -tyypiltäni ISFJ, joten järjestelmällisyys ja aikatauluista kiinnipitäminen on minulle luontaista ja tärkeää. Asiakaspalvelu on ollut lähellä sydäntäni koko työurani ajan. Projektiassistentin tehtävissäni toimin myös myynnin tukena ja hoidan Feelback Oy:n myyntilaskutuksen.”